Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,28-9-2016, ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 8



Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Σε μία εποχή που οι ανθρώπινες αξίες καταπατούνται και η πνευματική ελίτ σιωπά συνωμοτικά, η Νέα Παγκόσμια Διδακτορία  σαρώνει, διαλύει, αρπάζει ότι αξίζει , σκοτώνει, πολτοποιεί, φανατίζει και τρομοκρατεί τους πάντες.
Η ανθρωπότητα χωρίς αρχές, ελευθερία, ελπίδα και αγάπη πορεύεται στον αιώνιο θάνατο, αδύναμη να επιχειρήσει τη μεγάλη υπέρβαση.
Αυτοί που μας κυβερνούν είναι βέβαιο ότι δεν διάβασαν Όμηρο, δεν τους είπε κανείς για τη συμπαντική  αποστολή τους, δεν έμαθαν ούτε είδαν το φως που έκλεψε για χάριν του ανθρώπου ο Προμηθέας, δεν γνωρίζουν πλέον την αγάπη του Χριστού και δεν γεννούνται με τον άγγελο που λέγεται μητέρα.

Και ο εφιάλτης ερωτά αξίζει να είσαι Έλλην και να ζεις; Δυστυχία ή Ευτυχία να είσαι Έλλην;
Σε αυτή τη σημαντική για την ανθρωπότητα καμπύλωση του χρόνου, μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, κάποιος φωτισμένος, φορτισμένος από απέραντη αγάπη για τον άνθρωπο, πεισματάρης μελετητής, αγωνίζεται με πίστη και πάθος να εξουδετερώσει τη φθορά.
Σε μια εποχή, όπου τα περισσότερα βιβλία γράφονται χωρίς σκοπό και οι συγγραφείς τους αναλύουν σε αυτά ασήμαντες και αδιάφορες, για τον αναγνώστη, σκέψεις και προσωπικές τους καταστάσεις, έρχεται το πνευματικό δημιούργημα του Θεόδωρου Δάλμαρη να καταγραφεί στα λίγα σημαντικά έργα που έχουν γραφεί κατά καιρούς. Αναμφισβήτητα πρόκειται για συγγραφικό άθλο!     
Αυτός είναι ο Θόδωρος Δάλμαρης, ο οποίος με τ0 Βιβλία του «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ » και το Ποίημα του «Ευτυχία ή Δυστυχία να είσαι Έλληνας.» δείχνει τον δρόμο των μεγάλων προσδοκιών, το δρόμο της υπέρβασης και της αέναης ευτυχίας.
Η παρουσίαση των έργων του κ. Δάλμαρη θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 07.00 μμ στην αίθουσα «Μιχαήλας Αβέρωφ» της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ 8, 7ος όροφος, Αθήνα.
Σας επισυνάπτω σχετική πρόσκληση με την ευχή η εκδήλωση να αποτελέσει το έναυσμα για την πολυπόθητη έγερση των υγιών Δυνάμεων της Πατρίδος μας.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου